Chiebijin Jummaiginjo Namajyuku Hattannishiki

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味わいの特徴
Made from Hachitan-Nishiki produced in Hiroshima Prefecture, it is popular for its sake quality. It is matured for about six months and is released in August, when it has a good balance of umami and acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Eight Anti-Kingdom
アルコール度
16%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Matured for six months and released in August, this unpasteurized sake is the perfect accompaniment to the delicious autumnal flavors.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakano Shuzo Co.,Ltd

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