Azumaichi Junmaiginjou Kurobin

3.8
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The mild aroma and gentle flavor of the rice naturally accompanies a variety of dishes.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Vegetables, Mountain Vegetables
Tempura of wild vegetables and mushrooms, roasted pork

酒蔵の想い

酒蔵情報

Gochoda Brewery
TOP