Choyofukumusume Sakura Sakura

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A popular product among women. It features a sweet and sour taste with a moderate 9% alcohol content, brewed using Yamaguchi Sakura yeast with sake brewing rice Saito no Shizuku.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
drop in the bucket from the Saigoku region
アルコール度
9%
日本酒度
-25〜-30
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Chinese Cuisine
Chinese Cuisine[Sour]
The sweet and sour taste of Yamaguchi cherry yeast accompanies the taste of black vinegar.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Iwasakishuzo Co.,Ltd.
TOP