Wakanami Junmaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is characterized by its smooth mouthfeel and spreading umami flavor, which is harmonized with a beautiful acidity and a light aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Takamimus awamori (species of buddha)
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Fukuoka Prefecture Sake Competition Gold Medal

  • Gold Prize, Fukuoka Regional Taxation Bureau Sake Competition

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
simmered kutsunoko

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakanami Sake Brewery Inc.

取り扱っている飲食店

TOP