Tamura kimoto Junmai

3.3
11
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is a pure rice with a powerful, high quality rice flavor and a crisp, dry taste made exclusively from naturally grown rice from the brewery's own rice fields. All ingredients are rice grown in Tamura-cho, where the brewery is located, natural water, and microorganisms that live in the brewery. It can be drunk in a wide range of temperatures from chilled to warmed.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
80%
使用米
Fukuda Kame-no-Ohashi
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
The marriage of hot sake and tempura is superb.
Japanese Cuisine[Soba, Udon, Noodle Dishes]
Cold sake goes well with soba noodles.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yuugengaisha niidahonke

取り扱っている飲食店

TOP