Uzenshiraume Junmaiginjou Tawarayuki Tsuyahime

3.7
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu made from 100% Yamagata-produced Tsuyahime. It has a soft ginjo aroma, a delicious rice flavor that spreads in the mouth, and a clean acidity that is typical of Tsuyahime, resulting in a clean and refreshing taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
queen of the night
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
The mild ginjo aroma and acidity enhances the taste of sashimi, grilled fish, and other ingredients.
Japanese Cuisine[Tempura] Other
The beautiful acidity of the oil is washed away and the full flavor can be tasted.
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
The soft ginjo aroma and acidity of the sake envelopes refreshing pickled vegetables, etc., and the sake goes down a treat.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Haneda Shuzo Co., Ltd.
TOP