Bou Junmaiginjou Gohyakumangoku Murokabinkanhiire

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
In order to create a junmai ginjo that goes well with meals, Gohyakumangoku rice produced in Tochigi Prefecture is used. It has a fresh aroma like green apples, accented by a subtle bitterness. It is a clear, slim sake that goes well with a wide variety of foods, and is recommended to be served at 10-20℃, especially at room temperature, which brings out the best flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
5 million stones
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2021 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tonoikeshuzoten Co.,Ltd
TOP