Daina Tokubetujunmai Kimotozukuri

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Brewed with yeast No. 7, this sake has a beautiful taste with depth, and its delicious flavor and acidity change when it is heated. It has a reassuring rice aroma, like freshly cooked rice or freshly pounded rice cakes. It has a smooth, square texture and a crisp finish. The combination of the raw yeast and Miyamanishiki makes for a beautiful and charming sake. This sake was selected as the in-flight sake for ANA international business class and first class flights in 2016.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Nasushi Misanjin
アルコール度
15〜16%
酸度
2.0
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
It is suitable for serving hot, lukewarm, or otherwise heated as an accompaniment to a hot pot with lots of ingredients.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kikunosato Shuzo Co.,Ltd
TOP