Negoro Junma-Ginjou-shu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a gentle aroma and a light but mature flavor. Mellow and pleasant on the palate, it is a junmai ginjo-shu that is not impressive, but can be drunk loosely, with an emphasis on flavor as a side dish to a meal. 10°C-15°C or 40°C-50°C.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16.5%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Other
It has a mature and deep flavor and goes well with grilled and aromatic dishes in Japanese cuisine.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yoshimura Hideo Shoten Co.,Ltd
TOP