Joppari Hanafubuki Tokubetsujunmai

3.6
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This sake is brewed using Aomori Prefecture's "Hanabukiyuki" rice suitable for sake brewing and "Mahoroba Hana Yeast". Please enjoy the attractive flavor of "Tokusen Junmai-shu".
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Blown Snow
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
+2.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rokka Shuzo Co., Ltd.
TOP