Urakasumi Yamahaijunmaidaiginjo Hirano

4.2
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Gorgeous fragrance like ripe fruit. The harmony between the firm acidity and the umami of rice. The ultimate in Hirano-style ginjo-zukuri.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.5
日本酒度
+1〜+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) 2018 Silver Medal in the Junmai Daiginjo Sake category in the SAKE category

  • ISC (International Salmon Challenge) 2018 Bronze Prize in the 12th Junmai Daiginjo Sake category

  • International Wine Challenge (IWC) 2020 Silver Medal in Junmai Daiginjo-Sake, SAKE category

  • Bronze Medal, Junmai Daiginjo-Sake, SAKE Division, IWC (International Wine Challenge) 2021

  • Kura Master2022 Platinum Award in Junmai Daiginjo-shu category

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP