Kenkonichi Junmaidaiginjou Omachi

4.0
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Another Oumachi with a gorgeous aroma. Junmai Daiginjo-shu made with up to 40% Omachi rice from Okayama Prefecture, a historic and carefully selected sake rice. It is loved by Oumachi fans for its rich flavor and lingering aftertaste that spreads over the tongue, and was awarded an honorable mention at the Oumachi Summit. The taste of sexy Omachi, produced with the best rice and techniques, is a must-try.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yudomachi
アルコール度
16%
酸度
1.6〜1.3
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Onuma shuzouten
TOP