Yamahai Junmaishu Maruhi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Brewed with the highly acidic Kyokai 77 yeast in a Yamahai brewing process. With its high malic acid content, Hiraizumi's challenging sake breaks away from the image of conventional sake.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Sake made good suitable rice
アルコール度
14〜15%
酸度
3.8
日本酒度
-20.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Shellfish
It matches rock oysters. Please enjoy it chilled with ice.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hiraizumi Hompo Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP