Yonetsuru Junmaidaiginjo Tennimau tsuruno kagayaki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo-shu is a Junmai Daiginjo-shu that always aims for "the highest quality" to meet the needs of the times, which change every year. This is a superb bottle with a rich aroma reminiscent of banana muscat, a mellow taste, and a refreshing finish that leaves a pleasant aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Sake rice produced in Yamagata Prefecture
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
-6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2019 Daiginjo Category Gold Prize

  • THE FINE SAKE AWARD 2021 Premium Daiginjo Category Gold Prize

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Its rich flavor and balance of lingering taste and sharpness go perfectly with seasonal seafood.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yonetsuru Shuzo Co., Ltd.
TOP