Kakuho Yamahaijikomi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo-shu offers the firm acidity and fullness of flavor that only Yamahai brewing can provide. It is a refreshing sake with a good balance of taste, aroma, and sharpness, and can be drunk from start to finish without getting tired of drinking it.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Dewa Brilliant
アルコール度
16%
酸度
1.65
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
The unique acidity matches well with the flavor of the meat.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yonetsuru Shuzo Co., Ltd.
TOP