Toko Junmai Daiginjo Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a fruitiness reminiscent of ripe bananas, but with the multi-layered flavor typical of Yamada-Nishiki, and a depth of nostalgia that can be felt regardless of whether the food is Japanese or Western.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
White fish sashimi, seafood carpaccio, tempura

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kojima Sohonten Co., Ltd.
TOP