Soumura Junmaiginjou Ushuuhomare

3.4
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The goal of "Sou Yuu" is to create sake with a mild aroma that goes well with meals and touches the hearts of those who finish it. This junmai ginjo-shu, made with "Hashu Homare," Yamagata Prefecture's preferred rice for sake brewing, is characterized by a sweetness and smoothness not found anywhere else.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Hashimoto Goodwill
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
horse-meat sashimi

酒蔵の想い

酒蔵情報

Naganuma Goumeigaisha
TOP