Soumura Dewasansan Junmaiginjou

3.5
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo-shu maximizes the flavor of "Dewa Sanzu," Yamagata Prefecture's preferred rice for sake brewing, and is characterized by a pleasant acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Dewa Brilliant
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Tare Sauce
The sour taste goes well with the yakitori with which the tare (sauce) is mixed.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Naganuma Goumeigaisha
TOP