Kurouzaemon Mirokuenju Junmaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Daiginjo, which is brewed in combination with sake for the sake competition, has a clean, non-habitual taste and a high ginjo aroma that attracts people. Polishing the rice to 30%, it is a very high quality sake that sets it apart from other products. Kurouzomon Miroku-Enju Yamadanishiki Junmaidaiginjo This fresh and green Junmai Daiginjo has notes of crisp pear, kumquat, shiso and a touch of vanilla on the back palate.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
30%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
±0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It can be enjoyed on its own, but it is also a good partner for kaiseki, which emphasizes the natural flavors of the ingredients.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shindo Sake Brewery Co., Ltd.
TOP