Tatenokawa Junmaidaiginjo Shuryu

3.8
14
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo is designed to be a mainstream Tatenogawa. The use of Yamadanishiki, the king of sake rice, gives it a rich flavor and a gorgeous aroma. It is interesting to let it mature for a while, as it becomes more moist and settled when aged at a cool temperature, further enhancing its perfection as a sake. Compared to Tatenokawa's other year-round products, this sake is a limited-brewed sake with a small production quantity.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
 simmered kinki

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

TATENOKAWA, Inc.
TOP