1 / 2
Odayaka Junmaidaiginjou
Yuugengaisha niidahonke|Fukushima
Yuugengaisha niidahonke|Fukushima
- 味わいの特徴
- This Junmai Daiginjo has a gorgeous aroma, a fresh, clean, elegant sweetness, and is made from Fukushima Prefecture's Yamada Nishiki, a Junmai Daiginjo that is produced in the prefecture.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Yamadanishiki Organic JAS certified rice
- アルコール度
- 15%
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It has a light, delicious rice flavor and a fruity ginjo aroma, and is delicious as a mealtime sake.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃