Yume Junmaidaiginjo

3.6
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A "work of sake art" made by slow, low-temperature fermentation during the harsh winter months. It has a gorgeous aroma, a mild taste, and a deep lingering aftertaste that is full of a sense of luxury.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Oumon Shuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP