Shinryou Yamahaijunmaidaiginjou Genshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is carefully brewed using the traditional Yamahai brewing method. It is slightly dry and has a wild taste with a sourness that is very effective. Perfect for a leisurely evening drink.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
16%
酸度
1.6〜1.8
日本酒度
0〜+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Henmi Shuzo Brewing Company
TOP