Hokusetsu Jummaiginjo Aka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is characterized by its clear aroma and clean taste. Its acidity tightens the aftertaste and enhances the flavor of food.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
5 million stones
アルコール度
15%
酸度
1.8
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Oyster Tomato

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hokusetsu Sake Brewery Co., Ltd.
TOP