Bon Tokusenjunmaidaiginnjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo-shu is a blend of sake made from contract-cultivated Yamada-Nishiki rice from the special A district of Hyogo Prefecture polished to 38% and aged in ice temperatures below 0°C for one to two years. It has a wonderful grapefruit-like aroma and a "mellow umakuchi" flavor that is structured, smooth, and deep. It is a classic example of Bon's Junmai Daiginjo-shu.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
38%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Daiginjo A Department Appearance

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katoukichibee Shouten
TOP