Mizuo Tokubetsujunmaishu Kinmonnishikijikomi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This special junmai sake is made from 100% Kinmon-Nishiki produced in Kijimadaira, Nagano Prefecture, which is a rare variety in Japan. The use of yeast No. 7 has allowed us to pursue a light and simple flavor, while at the same time taking advantage of the characteristics of Kinmon-nishiki to create a sake with a unique depth, fullness, and breadth of flavor and aroma. This sake can be enjoyed cold or warmed as you like.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
59%
使用米
Golden Pattern
アルコール度
15%
日本酒度
+0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura]
Tempura of wild vegetables

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tanakaya Shuzoten Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP