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Reisen Junmai Yamadanishiki
- 味わいの特徴
- Yamada-Nishiki" produced in Tojo, Hyogo Prefecture is used. We believe this sake brings out the elegant flavor of Yamadanishiki and has a light taste.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.6
- 日本酒度
- +2
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It is a sake that goes well with a wide range of dishes, from lightly seasoned to heavily seasoned.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃