1 / 2
Reisen Jungin Yamadanishiki
- 味わいの特徴
- Yamada-Nishiki" produced in Hyogo Prefecture in the Yamada-Nishiki Special A district is used. The flavor of rice, mild aroma, and pleasant acidity are in perfect harmony, making it ideal for a mealtime sake.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- +2
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Enjoy it with Japanese food in general or as a food sake.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃