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Onnajousyu Tokubetsujunmai
Iwamura Jozo Co.,Ltd|Gifu
Iwamura Jozo Co.,Ltd|Gifu
- 味わいの特徴
- Dry Junmai with moderate acidity and the umami of rice. Immediately after drinking, it has a dense feeling. After that, the acidity gradually spreads and a plump flavor envelops the tongue.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Hida-Homare
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.6
- 日本酒度
- +5
受賞歴
Won a silver medal at the London Sake Challenge.
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- tempura
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃