W Kokuryoumiyako Junmaimurokanamagenshu

3.5
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a calm impression reminiscent of the green aroma of green bamboo, with the umami and acidity of rice with a strong presence. It has a refreshingly sharp aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Edo period office in charge of compiling the koyomi, astronomical measurements, surveying, translating Western books, etc.
アルコール度
16.5%
酸度
1.6
日本酒度
-5.4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
It goes well with grain Ryoto, which has a cool, refreshing aftertaste, and grilled chicken or white meat fish with herbs and citrus sauces.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Watanabe Shuzoten
TOP