Gikyo Junmaigenshu60%

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai-shu made with Yamadanishiki from the Tojo Special A district in Hyogo Prefecture. This sake is made by reducing the power of rice.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamadanishiki, Tojo Special A District, Hyogo Prefecture
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
The strong umami flavor makes it a multi-purpose sake that can be easily paired with a wide range of flavors.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamachu-Honke Shuzo Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP