Seishu Yumesansui Gowarigobu Oku Natsuginjou Junmaiginjougenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This product is a junmai ginjo-genshu with a low alcohol content suitable for summer. In order to achieve harmony of aroma and flavor, the rice polishing ratio, the brewing blends, and the yeast used were carefully selected. Newly brewed sake is hi-irated (heat sterilized) and shipped fresh. It is a slightly dry sake with a refreshing aroma and thirst-quenching taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yumesansui produced in Aichi Prefecture
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
+1.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
It is refreshingly dry and goes well with sashimi, grilled fish, and other seafood.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP