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Seishu Junmaiginjogenshu Sonnou
- 味わいの特徴
- This sake was created by using all Yumesansui rice produced in Aichi Prefecture, manually making koji and meticulously managing the unrefined sake. It is characterized by both a gorgeous aroma and a rich, mellow flavor.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Yumesansui produced in Aichi Prefecture
- アルコール度
- 17%
- 酸度
- 1.9
- 日本酒度
- +2.0
受賞歴
THE FINE SAKE AWARD 2019 gold (first-place) prize
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It goes well with fried chicken, miso katsu (pork cutlet), and other rich dishes.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃