Seishu Junmaiginjogenshu Sonnou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake was created by using all Yumesansui rice produced in Aichi Prefecture, manually making koji and meticulously managing the unrefined sake. It is characterized by both a gorgeous aroma and a rich, mellow flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yumesansui produced in Aichi Prefecture
アルコール度
17%
酸度
1.9
日本酒度
+2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2019 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Deep-fried Dishes]
It goes well with fried chicken, miso katsu (pork cutlet), and other rich dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP