Kankoubai Junmaiginjo Yamadanishiki 50%

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a sweet and sour taste reminiscent of berries and a smooth, flowing Yamadanishiki-like flavor. The fruity sweetness and clear, crisp taste make it easy to drink. *Notice regarding the sale of this product This product is available only during Craft Sake Week, and will be shipped sequentially after May 8 (Mon.) after GW. Please note that we do not accept delivery date requests.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
The moderate acidity and gassiness go well with meat dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kankobai Shuzo Co.,Ltd
TOP