Sawayamatsumoto Shuhari Urutora Jummaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Hyogo's Tojo area can be generally split into three, starting from the south: Shimo-Tojo, Naka-Tojo, and Kami-Tojo.Among these, Kami-Tojo is a suitable area for planting Yamada Kinshiki, and it has been used since the beginning. It is an ultra sake brewed from only special Yamada Kinshiki rice from the Kami-Tojo area.
スペック
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
山田錦
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Matsumoto Sake Brewing Co., Ltd.
TOP