Banshuuikkon Junmaiginjou Yamadanishiki

3.3
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Ginjo-shu is made from Yamadanishiki produced in Banshu Yoshikawa. It is characterized by its well-balanced acidity, making it perfect as a food sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Very good with bonito or kelp broth.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanyouhai Shuzo
TOP