Banshuuikkon Shippou Junmaidaiginjyou Kitanishiki nama

3.9
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Daiginjo made with Hyogo-Kitanishiki. It produces a moist and soothing texture, creating a junmai daiginjo that can be drunk while eating.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Hyogo-kita Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
It also goes well with yudofu and light hot pots.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanyouhai Shuzo
TOP