Mimurosugi Tokubetsujunmai Karakuchi Tsuyuhakaze

3.5
24
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A dry sake with a spreading umami flavor. The nose has a banana-like ginjo aroma. After the umami flavor spreads in the mouth, it is a dry junmai sake that finishes with a strong and sharp acidity. The "richness and strong acidity" characteristic of "Rohafu," sake rice grown only in Nara Prefecture, is beautifully expressed in this sake.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
wind blowing from the open air
アルコール度
15%
酸度
1.9
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2019 GOLD

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] White meat
It goes well with sushi vinegar and soy sauce.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Imanishi Shuzo

取り扱っている飲食店

TOP