Sanzen Jummai Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Yamada-Nishiki, the king of sake rice, is used to make koji, which has a nice chestnut aroma, and brings out the mild yet refreshing flavor of Yamada-Nishiki.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Pure Rice Department Exhibits

  • Gold Medal at the All-American Sake Competition 2013

  • Delicious Sake in a Wineglass Award 2012

  • Gold Medal, Okayama Prefecture Sake Competition, Junmai category, 2011 (2010 sake brewing year)

  • First Prize, Okayama Prefectural Governor's Award

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kikuchi Sake Brewing Co.,Ltd
TOP