Kamomidori Junmaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai-shu, a mellow sake with firm acidity and a delicious rice flavor
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
swallowtail butterfly larva (a pest of citrus plants)
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Dried horse mackerel, sardine, mackerel (blue fish). Meat jaga, croquette, kinpira

酒蔵の想い

酒蔵情報

Marumotoshuzo Kabushikigaisha
TOP