Taitenshiragiku Junmaidaiginjo Omachi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Omachi, a specialty sake rice of Okayama Prefecture and called "fantastic sake rice," is polished to 50% and brewed with great care by the Bicchu toji. Winner of the Silver Medal at the IWC 2017. France/Clamaster 2019 Gold Medal Winner National Sake Competition 2020 Silver Medal Winner
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yudomachi
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+4.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shiragikushuzo Kabushikigaisha
TOP