Houken Junmaidaiginjou

3.4
6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Rare Hyogo Prefecture's special A district Yamadanishiki rice is used. This Junmai Daiginjo-shu has a long, lingering, gentle aroma and a complex, rounded flavor reminiscent of ripe fruit. It is the ultimate food sake that goes well with any dish, but especially with white meat fish, no matter how it is prepared.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada-Nishiki (special A district extra fine rice produced in Hyogo Prefecture)
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Grilled conger eel with sauce, white fish dishes in general

酒蔵の想い

酒蔵情報

Houkenshuzou co.ltd
TOP