Seikyo Junmai Ginjo Omachi

3.6
12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Omachi rice is polished to 55% and brewed carefully, with special care and time spent on the "rice koji" process, which has the greatest impact on the taste of the sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yudomachi
アルコール度
15.4%
酸度
1.4
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Ginjo Division Exhibition

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakaojouzo Co.,Ltd
TOP