Taka Junmaiginjou Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Made with Yamada-Nishiki from Yamaguchi Prefecture, it has a banana-like ginjo aroma derived from Yamada-Nishiki and a soft taste that gently envelops the palate.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Ginjyosu Department Exhibition

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
By pairing it with dishes with soup stock, you can appreciate the quality of Yamada-Nishiki rice even more.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nagayamahonke Shuzojo Co.,Ltd.
TOP