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Choyofukumusume Yamadanishiki Junmaishu
Iwasakishuzo Co.,Ltd.|Yamaguchi
Iwasakishuzo Co.,Ltd.|Yamaguchi
- 味わいの特徴
- This special junmai is made with luxurious Yamada-Nishiki produced locally in Hagi. The soft and elegant flavor of Yamada-Nishiki spreads in the mouth. The calm and gentle aroma and taste will bring a sense of comfort to the drinker.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15%
- 日本酒度
- +3
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Its soft and gentle taste gently accompanies the flavor of the ingredients.
- Lukewarm heating enhances the flavor of oden, which is steeped in broth.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃