Choyofukumusume Yamadanishiki Junmaishu

3.5
7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This special junmai is made with luxurious Yamada-Nishiki produced locally in Hagi. The soft and elegant flavor of Yamada-Nishiki spreads in the mouth. The calm and gentle aroma and taste will bring a sense of comfort to the drinker.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
Its soft and gentle taste gently accompanies the flavor of the ingredients.
Japanese Cuisine[Oden]
Lukewarm heating enhances the flavor of oden, which is steeped in broth.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Iwasakishuzo Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP