1 / 3
Choyofukumusume Omachi Junmaiginjo
Iwasakishuzo Co.,Ltd.|Yamaguchi
Iwasakishuzo Co.,Ltd.|Yamaguchi
- 味わいの特徴
- This junmai ginjo is made from Omachi rice, which is a persistent favorite among sake lovers. It has a strong core flavor, yet is light and elegant.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Yudomachi
- アルコール度
- 16%
- 日本酒度
- +4
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- The robust flavor of Omachi rice accompanies the deep taste of eel.
- It can be used with a wide range of nabe dishes, such as yose-nabe, in which you simmer your favorite ingredients.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃