Choyofukumusume Omachi Junmaiginjo

3.7
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo is made from Omachi rice, which is a persistent favorite among sake lovers. It has a strong core flavor, yet is light and elegant.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yudomachi
アルコール度
16%
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Japanese Eel] Kabayaki
The robust flavor of Omachi rice accompanies the deep taste of eel.
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
It can be used with a wide range of nabe dishes, such as yose-nabe, in which you simmer your favorite ingredients.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Iwasakishuzo Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP