Kinryou Kusukami Tokubetsujunmai Genshu

3.9
1
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味わいの特徴
This special junmai sake is brewed with 100% Kagawa-grown "Oceto" sake rice and natural yeast (Ookusu yeast) from the 900-year-old Ookusu tree (the sacred tree of sake brewing) that stands tall in Kinryo no Sato. It is a sake with a pleasantly delicious acidity and a clean, refreshing taste. Please enjoy the blessings of nature from the great days of the past.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Sebastes iracundus (species of rockfish)
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+2.0
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おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
grilled fish

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NISHINOKINRYO CORP.
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