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Kinryou Kusukami Tokubetsujunmai Genshu
NISHINOKINRYO CORP.|Kagawa
NISHINOKINRYO CORP.|Kagawa
- 味わいの特徴
- This special junmai sake is brewed with 100% Kagawa-grown "Oceto" sake rice and natural yeast (Ookusu yeast) from the 900-year-old Ookusu tree (the sacred tree of sake brewing) that stands tall in Kinryo no Sato. It is a sake with a pleasantly delicious acidity and a clean, refreshing taste. Please enjoy the blessings of nature from the great days of the past.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Sebastes iracundus (species of rockfish)
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- +2.0
おすすめの飲み方
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- grilled fish
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃