Kinryo Junmai Yamahaizikomi

3.5
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a rich, mellow junmai sake with the richness and crispness typical of the Yamahai Sake Mother Sake. It can be enjoyed at room temperature, but its acidity and umami are even more pronounced when it is heated.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
seizing the day after the last day of a traditional Japanese festival
アルコール度
15%
酸度
2.0
日本酒度
+1.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Simmered
simmered sea bream

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NISHINOKINRYO CORP.
TOP