AKITORA Yamadanishiki 50%Polished Junmai Ginjo

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味わいの特徴
The refreshing aroma spreads in the mouth. The full flavor of Yamada-Nishiki is complemented by a crisp acidity. It can be enjoyed as an in-meal sake at a wide range of temperatures.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15.5%
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おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
It is characterized by a good balance of acidity and can be enjoyed with a variety of dishes of different genres.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

ARIMITSU SAKE BREWERY CO., LTD.
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