Toyonoume Junmaiginjou Ginnoyumejikomi

3.5
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Tosa rice, yeast, and water. This junmai ginjo is brewed using Kochi yeast and 50% polished "Gin-no-Yume," Kochi Prefecture's preferred rice for sake brewing. This popular junmai ginjo-shu is characterized by its elegant aroma and clean finish.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
dream of bards
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • The U.S. National Sake Appraisal 2020 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Its light flavor makes it easy to pair with dishes with light acidity.

酒蔵の想い

酒蔵情報

TAKAGI SHUZO Inc
TOP